Ervaren

  • Ad Interim ICT manager
  • Ad Interim ICT Programma Manager
  • ICT Outsourcing Consultant

In mijn aanpak is veel aandacht voor de drie aspecten  Business – IT alignment, Outsourcing en Regieorganisatie. Doelstellingen worden dan gerealiseerd op gebied van gebruikerstevredenheid, effectiviteit en efficiency. Op deze wijze ondersteun ik organisaties bij de vormgeving en implementatie van nieuwe processen, transities naar een nieuw ICT landschap en de implementatie van ICT Regie.

In mijn aanpak hanteer ik waar zinvol agile methodieken om samen met en op basis van kennis van klant/gebruiker (en zijn eindklant) de oplossing te definiëren waarmee de organisatie zijn doelstellingen kan realiseren, zowel functioneel, (IT-)technisch als financieel. Zo worden alle klanten en stakeholders vertegenwoordigt en worden de verwachtingen, eisen, doelstellingen en ideeën scherp gesteld. Hierdoor worden producten, services en processen ontwikkeld die klanten/gebruikers ook daadwerkelijk willen.

Een goede afstemming tussen Business en IT, het goed managen van verwachtingen, belangen en inspanningen van afnemers en leveranciers: in mijn ogen elementen van ICT Regie. ICT Regie is het fundament om op een zo goed mogelijke manier de ICT functie binnen een organisatie aan te sturen en controleerbaar te houden.

Klanten en collega’s zien mij als de Trusted Advisor die niet terugdeinst voor het nemen van verantwoordelijkheid en die in staat is mee te denken over strategische onderwerpen. Ik voel me op mijn gemak in complexe omgevingen waarin diverse belangen van meerdere stakeholders, zowel business, klanten en leveranciers, met elkaar in evenwicht gebracht moeten worden (regiefunctie).

Mijn ervaring in diverse markten en op verschillende terreinen garanderen een gegronde kennis van bedrijfsprocessen en de mogelijkheden die ICT biedt om deze bedrijfsprocessen te ondersteunen en/of innoveren. Ik heb ruim 20 jaar ICT ervaring en ruime kennis opgedaan van ICT oplossingen en projecten: ITO,BPO, services en producten. Ik ben een enthousiast, resultaat gedreven persoon met een goed gevoel voor mensen. Hierdoor ben ik in staat mensen en teams te motiveren tot de beste resultaten.

Trefwoorden:

  • Teamspeler
  • Initiatiefnemer, ondernemend
  • Heldere en directe communicatie
  • Uitdagende doelstellingen, verantwoordelijkheidsgevoel
  • Beslissingen durven nemen
  • Prettige persoonlijkheid

Carrière (samenvatting)

2015 –

 

ICT project en programma management,

Innovatie manager

De Geus Consultancy
2015 –

 

HR Business partner

Senior Flexperts & Werkkracht10
2008 – 2015 Senior Business Development Manager :

 

·       SAP Solutions

·       IaaS en SaaS

·       Datacenter Solutions: Server, Storage &BackUp

·       Managed Workplace Solutions

Fujitsu 
2007 – 2008 Sales Manager Balanced Groep
2005 – 2007 Sr. Sales Executive SAP Solutions en Services

 

·       ICT Consultancy

·       Managed Services

·       Implementaties

Atos 
2001 – 2005 Business Development Manager Mobile Solutions Atos Origin
1998 – 2001 ERP Consultant (Baan, SAP, I2)
1986 – 1998 Zelfstandig Horecaondernemer De Geus