Doon

Ik ben als Innovatie Coach aangesloten bij Cooperatie DOON. Als DOON brengen we meer ondernemerschap in je organisatie door de medewerkers te trainen in het toepassen van lean & agile methodes.

DOON is een netwerk van zelfstandig werkende innovatieprofessionals. DOON helpt bedrijven en organisaties met het creëren van een cultuur van ondernemerschap. Wij doen dit door samen met organisaties stap voor stap te bouwen aan een wendbare en ondernemende organisatie. Bijvoorbeeld door het organiseren van workshops of het ontwerpen van veranderprogramma’s. Wij laten medewerkers en het management van organisaties leren door ze te laten dóen.

Hierbij maken we gebruik van de DOON methode. De DOON methode is een door ons ontwikkelde set van methoden en technieken, welke het gehele pad van idee generatie tot en met marktintroductie afdekt. Deze methode is gebaseerd op o.a. Lean Startup, Service Design, Design Thinking, Agile, Scrum, 3 Horizons model, De Bono en LEGO® SERIOUS PLAY® . Deze methodes zijn door ons samengebracht in één samenhangende, logisch geordende methodiek. Waarbij het uitgangspunt is dat we zoveel mogelijk visueel werken en vooral DOEN!

Meer informatie:

Doon Academy

Doon

Sparren? Ja graag!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.